Αλλαγή έδρας του τελικού, προτείνει η αστυνομία!

0
150

Με έγγραφο που γνωστοποιείται σε Ε.Π.Σ Μεσσηνίας, Απόλλων Καλαμάτας και Π.Σ Η Καλαμάτα η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας προτείνει την αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου Μεσσηνίας περίπου 48 ώρες πριν την έναρξη του.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται πως μετά από επιτόπια ελεγχό-αυτοψία που έγινε από αξιωματικούς του Α.Τ Καλαμάτας την 1/3, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στις εγκαταστάσεις του γηπέδου που δεν διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δυο περιπτώσεις.

1) Για την περίφραξη στην βόρεια πλευρά πως είναι χαμηλού ύψους, υπάρχει κενό μεταξύ της τσιμεντένιας βάσης και του μεταλλικού μέρους αυτής, ενώ έχει διαρραγεί σε ένα τμήμα κοντά στην κεντρική είσοδο, με αποτέλεσμα να καθίσταται εύκολη τόσο η ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου όσο και η πρόσβαση οπαδών σε τυχόν περίπτωση επεισοδίων.

2) Δεν υπάρχουν επαρκείς εξέδρες περιμετρικά του γηπέδου για την παρακολούθηση του αγώνα από ικανοποιητικό ή μεγάλο αριθμό θεατών.

Κατόπιν των ανωτέρω και για λόγους ασφαλείας, προτείνεται η μη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στο γήπεδο «Αθλητικό Κέντρο της ΈΠΣ Μεσσηνίας» στον Κορδία.