Ζητάνε και τα… ρέστα με την για γέλια ανακοίνωση τους στον Ασπρόπυργο!

0
326

Και τα… ρέστα για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην έδρας του στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα και τη θλιβερή επίθεση σε λίγους οπαδούς των φιλοξενούμενων ζητούν πλέον από τον Ασπρόπυργο.

Τι άλλο να υποθέσει κάποιος από την εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση της διοίκησης η οποία με ειρωνικό αν μη τι άλλο τόνο σχολιάζει την παρέμβαση του πρόεδρου του Αμβρυσσέα κ. Ηλία Καβαλαγιού στην εκπομπή Κυριακή στα Σπορ της τηλεόρασης BEST ο οποίος κατήγγειλε την φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του στην Δυτική Αττική, καταγγελία που αποτυπώνεται σε βίντεο που θα παραθέσουμε στο τέλος του άρθρου.

Αντί λοιπόν οι αξιότιμοι κύριου του Ασπροπύργου να ζητήσουν συγγνώμη από την αποστολή και τους λίγους(10-15 στον αριθμό) φίλους του Αμβρυσσέα, ειρωνέυτηκαν τον κ. Καβαλαγιό για την παρέμβαση του στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ανέφερε την πραγματικότητα.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που έχουμε συναντήσει με διοικήσεις να έχουν μνήμη… χρυσόψαρου.

Θα φρεσκάρουμε εμείς λοιπόν την μνήμη της διοίκησης του Ασπροπύργου με κάποιες ερωτήσεις που θα μείνουν αναπάντητες αλλά σίγουρα θα δώσουν πολλές… απαντήσεις στους φίλους που θα το διαβάσουν.

1) Ποιάς ομάδας ο προπονητής σχεδόν κάθε Δευτέρα βγαίνει σε ραδιοφωνική εκπομπή που εκπέμπει στην Μεσσηνία και κάνει μονόλογο;

2) Ποιάς ομάδας ο γενικός αρχηγός σχεδόν κάθε Δευτέρα βγαίνει στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή και κάνει μονόλογο;

3) Μήπως ο Ασπρόπυργος άλλαξε έδρα; Μήπως η Δυτική Αττική μετακόμισε στην Μεσσηνία;

Εφόσον θέλουν όμως να μάθουν την πραγαμτικότητα, είμαστε σε θέση να τους την παραθέσουμε.

Η Καλαμάτα υποδέχτηκε στον πρώτο γύρο τον Αμβρυσσέα, με την διοίκηση του Απόστολου Κουκούτση να προσφέρει υποδειγματική φιλοξενία και εμάς τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο του ρεπορτάζ μετά το τέλος του παιχνιδιού να συζητούμε με τους ανθρώπους του Δίστομου.
Έτσι μετά από συζήτηση κρατήσαμε κάποιες επαφές με τον κ. Πετράκο με τον οποίο συνομιλούσαμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Την περασμένη Κυριακή, έχοντας γίνει ευρέως γνωστό πως η αναμέτρηση στην Δυτική Αττική δεν ήταν και η… πλέον ήσυχη ήρθαμε σε επικοινωνία με τον κ. Πετράκο ζητώντας του να μεταβιβάσει στον πρόεδρο κ. Καβαλαγιό την πρόθεση μας να επικοινωνήσουμε μαζί του μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Κυριακή στα Σπορ για να μας πει τα όσα άσχημα συνέβησαν στο γήπεδο του Ασπροπύργου.

Η ανακοίνωση του Ασπροπύργου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6/3/2019

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»

Με μεγάλη έκπληξη αλλά και απορία διαβάσαμε τις καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Αμβρυσσέα Διστόμου στον ηλεκτρονικό τύπο καθώς και σε τοπικό κανάλι της Μεσσηνίας BEST TV (η επιλογή καναλιού της Μεσσηνίας και όχι της Βοιωτίας γεννά πολλές απορίες. Μήπως ο Αμβρυσσέας άλλαξε έδρα; Μήπως το ιστορικό Δίστομο μετακόμισε στη Μεσσηνία;)

Ας πάμε λοιπόν στις περίφημες καταγγελίες του προέδρου κ. Καβαλάγιου και του κ. Πετράτου ή Γκάρι (ο οποίος δεν ήταν στο γήπεδο την Κυριακή, αλλά κατά τα άλλα καταγγέλλει)

• Η Αστυνομία ήρθε στο γήπεδο στις 14.45

Η αστυνομικές δυνάμεις σε ΟΛΟΥΣ τους μέχρι σήμερα εντός έδρας αγώνες της Ένωσης Ασπροπύργου, είναι παρούσες 2 ώρες πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

• Ο Γενικός Αρχηγός κ. Φίλης ήταν ο υποκινητής των επεισοδίων

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως ένας άνθρωπος, ο οποίος την ημέρα του αγώνα είναι επιφορτισμένος με την προετοιμασία της ομάδας καθώς και με τα διαδικαστικά (προσκόμιση δελτίων, κτλ.) και βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, θα μπορούσε να υποκινεί να υποκινεί από τον πάγκο τους φιλάθλους να δημιουργήσουν επεισόδια.
Στη δε φωτογραφία την οποία είχαν επιλέξει οι καταγγέλλοντες ως πειστήριο του «εγκλήματος» φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Φίλης μπροστά στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων να προσπαθεί να κατευνάσει τους φιλάθλους και να συνοδεύει παίκτη του Αμβρυσσέα.

Το ποιόν του κ. Φίλη είναι γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Μέσα από τη μεγάλη του πορεία σαν ποδοσφαιριστής (11 χρόνια Α΄ Εθνική) καθώς και την τελευταία διετία ως παράγοντας της Ένωσης Ασπροπύργου, χαίρει της αναγνώρισης και της εκτίμησης όλων των αντίπαλων ομάδων.

• Έγινε «ντού» από 150 άτομα

Αλήθεια όταν έγινε αυτό το «ντου», χτυπήθηκε κανείς; Μάθετε να μιλάτε καλα την ελληνική γλώσσα και τα λαϊκότροπά της γιατί πραγματικά κύριοι… εκτίθεστε.

• Οι φίλαθλοι της Ένωσης Ασπροπύργου έβριζαν

Γνωρίζετε κάποιο γήπεδο παγκοσμίως που να μη βρίζουν; Μήπως το δικό σας;

• Για την ανακοίνωση της Ένωσης Ασπροπύργου μετά τον πρώτο αγώνα στο Δίστομο και περί μη ίσης αντιμετώπισης.

Πράγματι η Ένωση Ασπροπύργου εξέδωσε ανακοίνωση στις 20 / 11 / 2018 με την οποία στηλίτευε τα διαιτητικά λάθη. Μη θέλοντας να ρίξουμε λάδι στη φωτιά δεν αναφερθήκαμε καθόλου στη φιλοξενία σας προς τους περίπου 20 φίλαθλους μας καθώς και προς την αποστολή της ομάδας.

Από την πλευρά μας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ως οικοδεσπότες σας παραχωρήσαμε και τα δυο αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου για μεγαλύτερη άνεση και σας υποδεχθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεγονός το οποίο φαίνεται πως εκτιμήθηκε δεόντως και από τον Γενικό Αρχηγό της αποστολής σας καθώς και από τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας σας, οι οποίοι μετά τη λήξη του αγώνα συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία τον κ. Φίλη τον οποίο εσείς κατηγορείτε σαν υποκινητή δήθεν επεισοδίων.

Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως καμία από τις 10 ομάδες που πέρασαν από τον Ασπρόπυργο τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα φιλοξενίας. Αντιθέτως αρκετές εξ αυτών (Πάμισος, Αστέρας Βλαχιώτη, Παναργειακός, Ύπατο) εξέδωσαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις.

Η Ένωση Ασπροπύργου μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ για το παραμικρό παράπτωμα και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Σας καλούμε λοιπόν να αφήσετε τα σενάρια και τις φαντασίες γιατί δεν ωφελούν σε τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων.

Το βίντεο με την… άψογη φιλοξενία στους οπαδούς του Αμβρυσσέα: