Η οθόνη του iPhone SE 2 συγκρίνεται σε μέγεθος με αυτή του iPhone X. Θα έχει μικρότερο notch

0
115

Το iPhone SE 2 κυκλοφορεί αρκετά τελευταία στην επικαιρότητα, μέσα από αρκετές διαρροές. Μέσα από αυτές τις διαρροές έχουμε δει πως η οθόνη της συσκευής θα έρθει με notch, κλέβοντας λίγη από την αίγλη του iPhone X.

Σήμερα βλέπουμε μια νέα διαρροή στο Twitter, που μας δείχνει ένα screen protector του iPhone SE 2, δίπλα σε ένα του iPhone X. Όπως μας δείχνει ο Sonny Dickson, που δημοσίευσε την φωτογραφία, το notch του iPhone SE 2 είναι αρκετά μικρότερο. Πιθανότατα υπάρχει λόγος για αυτό, καθώς το iPhone SE 2 δεν θα έρθει με 3D αναγνώριση προσώπου.

iPhone SE 2 (left) iPhone X (right) screen protectors. SE appears to share the design, however smaller notch. pic.twitter.com/PCJaPkgAOR

— Sonny Dickson (@SonnyDickson) June 1, 2018

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις προηγούμενες φήμες, καθώς έχουμε ακούσει πως η επερχόμενη συσκευή της Apple δεν θα έχει 3D face-recognition.

Ακόμα έχουμε πολλά να μάθουμε γύρω από την συσκευή, όμως πιθανότατα δεν θα την δούμε να ανακοινώνεται στην WWDC 2018, καθώς η εταιρία μας αποκάλυψε πως δεν θα έχει ανακοίνωση hardware. Ίσως δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα iPhone 9 και iPhone X Plus.

Μέχρι τότε όμως έχουμε μερικά renders βασισμένα στις διαρροές από την συσκευή, ώστε να πάρουμε μια γεύση από τώρα.

Let's block ads! (Why?)