«Μαύρη Θύελλα»: Παραιτήθηκε οριστικά και αμετάκλητα από την προεδρία ο Απ. Κουκούτσης

0
243

Την απόφαση του να παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα από την θέση του προέδρου της Καλαμάτας έκανε γνωστό με επιστολή του, ένα 24ωρο αργότερα από την εκβιαστική τοποθέτηση του Αγαθοκλή πως δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με Κουκούτση-Κουτίβα και να παραιτηθούν διαφορετικά θα το έκανε εκείνος.

Όλα αυτά συνέβησαν την χειρότερη δυνατή στιγμή, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή του και η Μαύρη Θύελλα στην κορυφή, 2 βαθμούς πάνω από τον Ασπρόπυργο και ο Κουκούτσης, βάζοντας πάνω απ’όλα το καλό της ομάδας προτίμησε να παραμείνει η ηρεμία για την επίτευξη του στόχου.

Καλεί τον… μερικώς χρηματοδότη όπως τον αποκαλεί της ομάδας να αφήσει τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις και να στηρίξει μέχρι τέλους οικονομικά την ομάδα για να μην χαθεί η πολυπόθητη άνοδος, καθώς σε αυτή την περίπτωση ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι εκείνος.

Η δήλωση-παραίτηση Κουκούτση…

Θα ήθελα να κάνω γνωστό σε όλη την Μεσσηνία, πως και την πρώτη και την δεύτερη φορά παραιτούμαι από την θέση του προέδρου έχοντας την ομάδα πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και βασικότατο διεκδικητή του τίτλου.

Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός όλου του εγχειρήματος και ουσιαστικά αυτός που πρώτος πίστεψε στο όνειρο.

Βοήθησα στο να δημιουργηθεί η πιο ανταγωνιστική ομάδα των τελευταίων ετών, μια ομάδα αντάξια της πόλης και των φιλάθλων της.

Δεν ήμουν ποτέ εμπόδιο αλλά αντιθέτως ο μοναδικός ανιδιοτελής αρωγός της ομάδας, αυτός που νοιάζεται για την ήρεμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την αδιατάρακτη σχέση της ομάδας σε σχέση με τις υποχρεώσεις της και τους συνεργάτες της.
ώ
Είμαι ο εγγυητής αυτού του κλίματος, δεν είμαι αυτός που του αρέσουν τα μικρόφωνα και οι ανθρωπαρουσίες, η δημόσια προβολή και οι εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.

Παραιτούμαι σήμερα, για δεύτερη και οριστική φορά γιατί στην πρώτη δυστυχώς το καμπανάκι που χτύπησα δεν έγινε… αντιληπτό!

Παραιτούμαι σήμερα γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα ούτε να δώσω το δικαίωμα στον… μερικώς χρηματοδότη της να την κάνει με «ελαφρά πηδηματάκια». Αντιθέτως, μένω στρατιώτης στην διάθεση της ομαδας και προκαλώ ανοικτά τον κ. Χριστόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του.
Να συνεχίσει δηλαδή να πληρώνει όχι με… υποσχέσεις αλλά με χρήματα όλες τις υποχρεώσεις του όπως έχει επανειλημμένα δεσμευτεί δημοσίως.

Δε χρειαζόμαστε εξαγγελίες για επενδύσεις και δήθεν νέες θέσεις εργασίας, αυτό είναι δουλειά άλλων, εμείς θέλουμε κ. Χριστόπουλε να πληρώνεις, να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου και να βοηθήσεις μέχρι τέλους την ομάδα να κατακτήσει την άνοδο.

Υ.Γ Αποχωρώ από την θέση και όχι από το Δ.Σ, έχοντας την ομάδα στην πρώτη θέση και πρόσεξε να παραμείνει εκεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οποιασδήποτε αποτυχίας ΕΣΥ κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλε θα είσαι ο κύριος υπέυθυνος πράγμα που εγώ προσωπικά απεύχομαι.

Υ.Γ Hic Rhodus, hic salta «κύριε Αγαθοκλή»

Με εκτίμηση, Κουκούτσης Απόστολος