Ξεσηκώνονται ενόψει Μανδραϊκού οι φίλαθλοι της Καλαμάτας στην Αθήνα!

0
260

Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί ο σύνδεσμος φιλάθλων Καλαμάτας Αθηνών (Σ.ΦΙ.Κ.Α) τους πολυάριθμους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας που ζουν στην πρωτεύουσα ενόψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΜανδραΙκό.

Μια αναμέτρηση που σαφέστατα μετα την χθεσινή(17/2) αναπάντεχη ισοπαλία με το Καταστάρι έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για την Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση…

Ο ΣΥΝΔΕΔΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΆΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΈΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΆΔΑΣ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΎΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ,ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ,ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΥΠΟΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ..Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΗ.. Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!