Παραιτήθηκε και ο Κουτίβας από την «Μαύρη Θύελλα»

0
432

Παραιτήσεων συνέχεια στην «Μαύρη Θύελλα» καθώς μετά την παραίτηση του Απόστολου Κουκούτση, έντεκα ημέρες μετά τον ίδιο δρόμο ακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Στέλιος Κουτίβας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση παραίτησης του, οι λόγοι έχουν να κάνουν με την λειτουργία του συλλόγου.
Το ρεπορτάζ του paratasi.gr λέει πως ειδικότερα μετά την παραίτηση του Αποστόλη Κουκούτση, ο Κουτίβας είχε παραγκωνιστεί από ανθρώπους που τρέχουν αυτή την στιγμή την ομάδα αλλά ουδεμία σχέση έχουν με τον Διοικητικό Συμβούλιο αυτής.

Είναι πάντως μια εξέλιξη που ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται στα αθλητικά σαίτ του Νομού μας μετά την παραίτηση του Κουκούτση, αλλά ήρθε να επιβεβαιώσει όσα είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας αναφορικά με την πολύ μεγάλη συνεισφορά Κουκούτση-Κουτίβα στην «Μαύρη Θύελλα» και τις σκέψεις παραίτησης τους από τα τέλη του Νοέμβρη καθώς ουσιαστικά πάλευαν μόνοι τους στο Διοικητικό κομμάτι.

Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης(8/1  20:00) καθώς η «Μαύρη Θύελλα» ουσιαστικά παραμένει «ακέφαλη» ενώ αναένουμε να δούμε και τις προσθέσεις των δυο παραιτηθέντων αναφορικά με το αν θα παραμείνουν στο Δ.Σ ως μέλη ή αν θα παραιτηθούν και από αυτό.

Η παραίτηση…

 

Θα ήθελα να ανακοινώσω στον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας, πως για λόγους που αφορούν την λειτουργία του συλλόγου, παραιτούμαι από την θέση του Γενικού Γραμματέα την οποία είχα ως και σήμερα.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησα την ομάδα προσπάθησα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου με ανιδιοτέλεια και όλο μου το είναι.

Σε αυτή την προσπάθεια που κάναμε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, τον Κουκούτση Αποστόλη για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και τα αμέτρητα χιλίόμετρα που διανύσαμε με μοναδικό γνώμονα την ομαλή λειτουργία της ομάδας και φυσικά όλοκληρο το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Εύχομαι στην «Μαύρη Θύελλα» την άνοδο στην Β’ Εθνική και στον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο, πιστεύω και εύχομαι να συνεχίσετε την ίδια πετυχημένη πορεία.

Καλη χρονιά σε όλους, το 2019 να φέρει ομόνοια, χαρά και αγάπη σε όλους μας.

Με εκτίμηση
Κουτίβας Στέλιος