Απέρριψε η Καλαμάτα ‘’πρόταση’’ για Τσιγαρίδη ;

0
416

Ο στενός κύκλος του νεαρού ποδοσφαιριστή φαίνεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ Αθηνών (Κ17) και να έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με τον ίδιο και τους γονείς του.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Καλαμάτα είχε δώσει την έγγραφη άδεια της να δοκιμαστεί ο ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ μετά από αίτηση του σωματείου της Αθήνας. Φυσικό επακόλουθο θα ήταν αν και εφόσον η ΑΕΚ θέλει τον ποδοσφαιριστή να επικοινωνήσει πάλι με την Καλαμάτα για να βρουν από κοινού τον τρόπο μετακίνησης του, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα.

Η περίπτωση Τσιγαρίδη είναι πολύ λεπτή και σίγουρα θέλει σωστό χειρισμό και από όλους τους εμπλεκόμενους. Να μην ξεχνάμε ότι ο ποδοσφαιριστής έπαιξε 5 παιχνίδια την χρονιά που μας πέρασε στην Γ΄ Εθνική και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν και φέτος να ακολουθήσει από την αρχή το πρόγραμμα, έτσι ώστε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να δείξει ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο μέλλον εφόσον δουλέψει σωστά.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή δουλεύει εδώ και δύο χρόνια στης ακαδημίες της Μαύρης Θύελλας σαν προπονητής και ξέρει πολύ καλά το τι έχει προσφέρει η ομάδα σε αυτά τα παιδία, έχει και την θέση φυσικά που του επιτρέπει να παρατηρεί από πολύ κοντά τι γίνετε στη πρώτη ομάδα και μπορεί να εκτιμήσει και ο ίδιος το γεγονός ότι η φετινή χρονιά θα είναι η ιδανική για ένα παιδί 16 χρονών να βρίσκετε εκεί και να έχει την ευκαιρία να ανήκει στο ρόστερ του Γιάννη Χριστόπουλου.

Με οποιονδήποτε »τρόπο», πέραν της μεταγραφής ή του δανεισμού, μετακινηθεί ο ποδοσφαιριστής στην ακαδημία της ΑΕΚ, θα είναι έγκλημα για το οικοδόμημα της Μαύρης Θύελλας (ίσως και για το »παιδί»), γιατί αν ακουστεί ότι ο ίδιος ο προπονητής ψάχνει τρόπους να πάρει το παιδί του από την Καλαμάτα και να το στείλει στην Αθήνα, τί θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι γονείς;

Η ακαδημίες της ομάδας θα έχουν πρώτο ρόλο την φετινή χρονιά και θα ανακοινωθούν άξιοι προπονητές και τεχνικό επιτελείο άμεσα, ο κ. Χριστόπουλος από την αρχή έχει τονίσει ότι »Μαύρη Θύελλα χωρίς Καλαματιανά παιδιά δεν υπάρχει». Αυτά τα παιδιά δεν θα έρθουν ουρανοκατεύατα, αυτά τα παιδιά πρέπει να εκπαιδευτούν από πολύ μικρή ηλικία και να μάθουν το ποδόσφαιρο σωστά από εξειδικευμένους ανθρώπους.

Εκεί επενδύει η Καλαμάτα από εδώ και πέρα, όσο δύσκολο αν ακούγετε μαζί με την πρώτη ομάδα να πηγαίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ακαδημίες θα λειτουργήσουν υποδειγματικά και σε ευρωπαϊκά πλαίσια, έτσι όπως μόνο ο Γιάννης Χριστόπουλος ξέρει. Δεν πέρασε τυχαία από της ακαδημίες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Αεκ, παίρνοντας πρωταθλήματα και κύπελλα για να έρθει στην »πατρίδα» του και να μην φτιάξει την καλύτερη ακαδημία στην Πελοπόννησο.