Η ΕΠΣ Μεσσηνίας συνέχιζει την »αναπαλαίωση» του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου

0
656

Η νεα διοίκηση του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, η διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας με απόφαση της, συνεχίζει την συνεργασία της με τον αρρενωπότατο 83άρι παρακαλώ (!) Άγγελο Σκαφιδά. Έναν άνθρωπο που φυσικά και έχει προσφέρει στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια δείχνει λίγο κουρασμένος (;).

Μου θυμίσε αυτή η κίνηση την γυναίκα μου που όποιο έπιπλο του σπιτιού την έχει »βολέψει» και την »εξυπηρετεί», δεν το αποχωρίζεται με τίποτα. Έχει βρεί έναν τύπο στο Μελιγαλά που αναπαλαιώνει έπιπλα και του τα στέλνει δύο -δύο. Μου έχει πάει ο κούκος αηδόνι αλλά χαλάλι της.

Ολόκληρη Μεσσηνία με παιδιά που αγαπάνε και έχουν σπουδάσει το άθλημα, δεν μπόρεσαν να βρουνε ούτε έναν ικανό για την θέση του τεχνικού Διευθυντή των Μικτών μας; (10 πελάτες σήμερα με ρώτησαν το ίδιο πράγμα).

Πολλά ερωτήματα γεννώνται εδώ, μιας και ο κ.Σκαφιδάς είναι στις Μικτές Μεσσηνίας για μισό αιώνα και ενώ ταλέντο υπάρχει στο Νομό μας, οι διακρίσεις των μικτών ομάδων μας είναι λιγοστές.

Φυσικά και τα τελευταία χρόνια, όσοι παρακολουθούν το τοπικό ποδόσφαιρο, κατακρίνουν αρκετές επιλογές ποδοσφαιριστών και η διαφορά αυτών που παίζουν στις μικτές με τους συνομηλίκους τους που δεν καλούνται ή καλούνται και μένουν στον πάγκο, είναι πολλές φορές τεράστια.

Για να δούμε τι άλλο έχουμε να δούμε από την νεα ΕΠΣ Μεσσηνίας, γιατι κάτι πήρε το αυτί μου από έναν πελάτη, ότι ο πρόεδρος της, μιλούσε με παράγοντες του Παμίσου και τους διαβεβαίωνε ότι το προχθεσινό παιχνίδι θα γίνει Κυριακή, πράγμα που δεν έγινε. Μιλούσε; έταζε; υποσχόταν;

 

Να μην ξεχάσω να πω ότι επειδή πιάνει το αυτί μου από κάτι άλλα πελατάκια ότι κάτι πήγαινε στραβά από την αρχή και με τον ΠΣ Η Καλαμάτα, η αλήθεια είναι μία και την ξέρουμε όλοι:

Οι νέοι διοικούντες του ΠΣ Η Καλαμάτα (που όλοι έχουν μια κακή κουβέντα να πουν για αυτούς), ξήλωσαν μέχρι και το χορτάρι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού από την στιγμή που ανέλαβαν, έφυγαν προπονητές, γυμναστές, βοηθοί, αλλάξαν πλακάκια στα πάνια και λάμπες Led στα γραφεία, έφεραν έναν νεο αέρα στο σωματείο, χωρίς να θέλω να πω ότι κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν έφταιγαν σε κάτι.

Η διοίκηση λογικά ήθελε να δείξει ότι το »παλιό» τελείωσε, ήρθε η ώρα για γενικό φρεσκάρισμα και νέες ιδέες από νέους ανθρώπους. Τωρα το κατά πόσο οι κινήσεις τους είναι σωστές θα το μάθουμε σε λίγο, τελειώνει ο χρόνος, πρέπει να ανακοινώσουν και αυτοί προπονητή, μεταγραφές και ΠΛΑΝΟ. Σε 10 ημέρες το πολύ πρέπει να τοποθετηθούν για την νέα χρονιά!

Αυτά (και άλλα πολλά) ακούω καθημερινά στο ταξί στην πόλη της Καλαμάτας αγαπητοί μου και θα τα γράφω όπως μου τα λένε!