Ιερέας «Ράμπο» συνέβαλε στη σύλληψη διαρρηκτών στη Μεσσηνία

0
181

Ιερέας «Ράμπο» συνέβαλε στη σύλληψη από την Αστυνομία δύο διαρρηκτών στα Φιλιατρά στη Μεσσηνία, οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν παγκάρι εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής ο ιερέας Διονύσιος Καλογερόπουλος πήγε στο ναό του Αγίου Ανδρέα στο νεκροταφείο της πόλης και βρήκε δύο νεαρούς να προσπαθούν να ανοίξουν με έναν λοστό το παγκάρι της εκκλησίας.

Οπως σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» κινήθηκε προς το μέρος τους, αρχικά τους εγκλώβισε, αλλά καθώς ήταν δύο κατάφεραν να του ξεφύγουν και να τρέξουν προς τα γύρω ελαιοπερίβολα. Κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα και κατάφεραν με τις περιγραφές που τους έδωσε και τις πληροφορίες για το μέρος που διέφυγαν, να τους συλλάβουν.

Οπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο 20χρονους (Έλληνας και Ρουμάνος). Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ιερέας αντιμετωπίζει διαρρήκτες, καθώς πριν λίγα χρόνια είχε ακινητοποιήσει δύο άτομα που προσπάθησαν να κλέψουν το σπίτι του.

Τότε όταν επέστρεφε βραδινές ώρες στο σπίτι του είχε διαπιστώσει ότι κάποιοι προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Αφού τους εγκλώβισε σε ένα αδιέξοδο κατάφερε μαζί με τη βοήθεια ενός αστυνομικού που ήταν εκτός υπηρεσίας, να τους ακινητοποιήσει και να τους συλλάβει η Αστυνομία.

Πηγή: eleftheriaonline.gr