Ηρακλής Κυπαρισσίας: Παραιτήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου …και ο Πρόεδρος

0
318

Μετά από την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος Χρήστος Δημόπουλος αναγκάστηκε να οδηγήσει την ομάδα σε γενική συνέλευση (17/06/2018).

Ο Ηρακλής Κυπαρισσίας φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία, αυτό θα γίνει άν και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή και η διοίκηση που θα εκλεγεί, αποφασίσει να »κατεβάσει» την ομάδα στην Α1.

Η συμβολή του Προέδρου της ομάδας της Κυπαρισσίας στο οικονομικό και το οργανωτικό κομμάτι την χρονιά που πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική. Ο Δημόπουλος σε όλες τις δύσκολες στιγμές ήταν εκεί να καταφέρει ότι δεν μπορούσε κανείς άλλος και να κρατήσει τις ισορροπίες.

Σοφά όμως αυτή τη στιγμή τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης εξετάζουν το ενδεχόμενο μή δήλωσης συμμετοχής στην Α1 και παραμονή στην Β κατηγορία, γιατί από την μια δεν θέλουν να ανεβάσουν κιάλλο το ήδη υψηλό μπάτζετ και από την άλλη θέλουν στην ομάδα να βλέπουν να αγωνίζονται παιδιά που είναι από τα σπλάχνα του Ηρακλή και όχι μόνο »ξένοι».

Ότι και να γίνει πλεον με την ομάδα του Ηρακλη, αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες που ακολούθησαν αυτή τη χρονιά την ομάδα, κατάφεραν αυτή την άνοδο…και η ιστορία γράφει…