Ήρθε τεράστιο όνομα στο τεχνικό team της Μαύρης Θύελλας (Αυτά μόνο από τον ταξιτζή)

0
539

Από νωρίς το απόγευμα σήμερα είχα βαρεθεί (Τετάρτη…) και έλεγα να γυρίσω σπίτι για να αράξω να δω και το Μουντιάλ, πήρα έναν τουρίστα στο κέντρο όμως κατά τις 19:00 και με έφτασε στην Στούπα…

Στον γυρισμό λοιπόν, και αφού είχα φτάσει στην Ναυαρίνου, στο ύψος του μαγαζιού του Προέδρου της Καλαμάτας,  βλέπω ένα ψιλό γεροδεμένο και κουστουμαρισμένο (σαν αυτούς που αρέσουν στον δημοσιογράφο τον αεριτζή) να κάνει νόημα με το χέρι, σταματάω, τον ρωτάω που πάει και ευτυχώς πήγαινε κανα δύο χιλιόμετρα πιο κάτω. Αφού η διαδρομή ήταν μικρή, μπήκα με την μια στο ψητό και τον ρώτησα αν έχει έρθει για δουλειά ή διακοπές….κάτι μου έλεγε ότι θα έβγαζα λαβράκι…

Ο κύριος αυτός ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Κώστα Παγανιά (μου είπε) και βρισκόταν στην Καλαμάτα για να ολοκληρώσει το deal ανάμεσα στον πελάτη του και την Μαύρη Θύελλα. Εγώ για να μην φανώ αδιάβαστος του είπα ότι ‘’ο Παγανιάς θα είναι μεγάλη μεταγραφή και θα κάνει πάταγο’’ ! Αυτός άρχισε να γελάει και μου είπε όταν σχολάσω να τον ψάξω στο ιντερνετ και να δω ποιος είναι ο πελάτης του γιατί δεν είναι ποδοσφαιριστής…Αναψοκοκκίνισα, πήγα να σκάσω καλοκαιριάτικα με την ‘’κοτσάνα’’ που είχα πετάξει! Ευτυχώς είχαμε φτάσει στο ξενοδοχείο του και κατέβηκε αμέσως.

Όταν έφτασα στο σπίτι, πρώτο μου μέλημα ήταν να ψαχουλέψω στο google για τον Παγανιά, είδα λοιπόν ότι είναι προπονητής τερματοφυλάκων και ένας από τους καλύτερους Έλληνες στο είδος του (αν όχι ο καλύτερος)! Πήρα αμέσως έναν συνάδελφο από την Αθήνα που ο γιός του είναι στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και τον ρώτησα να μου πει τι ξέρει, σας μεταφέρω λοιπόν τα λόγια του ‘’Ο Κώστας είναι ο καλύτερος προπονητής τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, τελευταία του επιτυχία είναι ο Βλαχοδήμος’’ και ‘’Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσει στην Ελλάδα (πόσο μάλλον για Γ΄ Εθνική) γιατί εδώ και κάτι μήνες έφυγε και είναι πρώτος προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική Taiwan, εκεί τα χρήματα που παίρνει είναι όσα παίρνουν εδώ 4 προπονητές μαζί’’ αυτά ήταν τα λόγια του φίλου μου από την Αθήνα. Εγώ αυτά που βρήκα είναι τα εξής, ο Παγανιάς είναι 37 χρονών, και η προπονητική του καριέρα είναι :

 

  • Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Α’ εθνική κατηγορία 2017-)
  • Π.Α.Ε ΟΦΗ Ελλάδα (Β’ εθνική κατηγορία 2016 – 2017)
  • Π.Α.Ε ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Ελλάδα (Α’ εθνική κατηγορία 2014-2016)
  • FC TAVRIYA Ukraine(Α’ εθνική κατηγορία 2013-2014)
  • Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΕλλάδα(Α’ εθνική κατηγορία 2012-2013)
  • Π.Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ελλάδα(Β’ εθνική κατηγορία2010-2012)
  • Π.Α.Ε ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Ελλάδα(Γ’ εθνική κατηγορία 2009-2010)

 

Είναι ‘’άρρωστος’’ με την δουλειά του, έχει φτιάξει κανάλι στο youtube για να δείτε δείγματα (https://www.youtube.com/channel/UCYvAFMPwA4fqJBNKAAjdp3w/videos) , από την Εθνική Ταιβάν αποχώρισε για την Καλαμάτα και έρχεται μόνο με έναν όρο, την δημιουργία μια ομάδας ‘’Κόσμημα’’ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν τελικά ο κουστουμαρισμένος μου έλεγε την αλήθεια, μιλάμε για μια προσθήκη που ανεβάζει το τεχνικό επίπεδο σε super league. O Σουπερλιγκάτος Γιαννης Χριστόπουλος με αυτόν τον Σουπερλιγκάτο προπονητή τερματοφυλάκων και ίσως με έναν ανάλογο γυμναστή θα αποτελούν πραγματικά το καλύτερο τεχνικό επιτελείο σε όλες της κατηγορίες την φετινή χρονιά….

Ας αφήσουμε λοιπόν τους ‘’άλλους’’ να ασχολούνται με τις μεταγραφές που ‘’αργούν’’ (χαχαχα), εδώ δεν έχει κάνει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ακόμα μεταγραφές που πρέπει και η Καλαμάτα τους πείραξε!

Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και πρέπει να εμπιστευτούμε τους ειδικούς για να κρίνουν την έκβαση των πραγμάτων. Στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας όλα δείχνουν ανθηρά! Αυτή την στιγμή βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο πως φτιάχνετε μια ομάδα από το μηδέν και πως πρέπει να λειτουργούν τα σοβαρά σωματεία. Προσωπικά δεν περίμενα να ζήσω την ομάδα μας να βάζει τέτοιες βάσεις και είμαι ενθουσιασμένος για την συνέχεια…

Εεεε και πούστε….πάρτε κούρσα και κανα ταξάκι, μην κυκλοφοράτε όλο με το ποδήλατο, γίνατε όλοι Ευρωπαίοι!