…και ο Νικόλας στο ταξί

0
854
taxi

Ανέβαινα την Φαρών να πάω να την πέσω κανά δύο ωρίτσες για μεσημέρι στο σπίτι και στο ύψος του Μουργή, κοιτάω δεξια, ο Νικόλας Λ. με παρατεταμένο το χέρι σε ορθή γωνία.

Ας σταματήσω λέω από μέσα μου να μάθω και τα νέα της Μαύρης από κοντά. Επιβιβάστηκε το παιδί μέσα στο ταξί και μου είπε να τον πάω στο ‘’Νησί’’ γιατί είχε ένα ραντεβού εκεί.

Μόλις άνοιξα κουβέντα για την Μαύρη Θύελλα ο Νικόλας μίλαγε και έσταζε μέλι το στόμα του για την διοίκηση, την οργανωτικότητα και την πίστη του ότι το πλάνο που έχουν οι άνθρωποι του σωματείου θα επιτευχθεί.

Η μόνη στεναχώρια που είχε και μου εξέφρασε για όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε την Καλαμάτα ήταν για έναν ανεκδιήγητο δημοσιογράφο με ένα site που αδιάκοπα επιτίθεται στην ομάδα, χρησιμοποιεί τα ονόματα ποδοσφαιριστών, παραγόντων και άλλων εμπλεκομένων μόνο και μόνο για να κάνει κακό και να βγάλει την μικροψυχία του.

Συγκεκριμένα μου είπε ότι »έχουμε βρει τον μπελά μας, αυτός ο άνθρωπος βάφει το άσπρο, μαύρο! Έκανα μια ανακοίνωση για να χαιρετίσω την ομάδα που έφυγα και έγραψα στο τελείωμα – δεν θα σταθώ σε μικροπρεπιες κάποιων ανθρωπων- εννοώντας τις μικροπρέπιες κάποιον σαν και του λόγου του, που κάνουν μόνο κακό στην ομάδα, πήρε λοιπόν την ανακοίνωση μου, την παρερμήνευσε σκόπιμα και την έβγαλε δημόσια! Δεν είχα κανένα σκοπό να προσβάλω την διοίκηση του σωματείου, ούτε και την μεγάλη Μαύρη Θύελλα που της εύχομαι να ανέβει σύντομα στην Α’ εθνική. ΤΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ το έγραψα ξεκάθαρα για αυτόν που δεν αφήνει την ομάδα να βρεί τον δρόμο της. Δεν είχα ούτε έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν από το σωματείο της Καλαμάτας»

Κάπου εκεί κατάλαβα ότι η εμπάθεια του παραλίγο δημοσιογράφου δεν έχει τελειωμό. Δεν θα ξεχάσω προχθές που έγραφε για τον Μπίσα ότι τα χάλασε με Καλαμάτα για το φαγητό και αμέσως βγήκε το παιδί και τον διέψευσε μέσω του taklin.gr. Την επόμενη στιγμή ανέβασε ένα εμετικό άρθρο προσβάλλοντας την καταγωγή (αλβανός) του παιδιού, ακυρώνοντας την προσφορά του στον Πάμισο και χαρακτηρίζοντας τον ΑΛΗΤΗ! Μιλάμε για έναν αθλητή με πολύ μεγάλη προσφορά στον Πάμισο…

Τα ίδια έγραφε και για τον Γκασούκα που το παιδί έχει ένα τεράστιο οικογενειακό πρόβλημα (υγείας – οικονομικό), εγώ τον πήγα στο κτέλ για να φύγει, μου τα είπε από πρώτο χέρι, έκλαιγε που άφησε την ομάδα αλλά και την ευκαιρία να κάνει καριέρα σαν ποδοσφαιριστής, την ώρα που τον πήγαινα στο κτελ του έστειλε μήνυμα και του έγραφε αυτό που βλέπετε παρακάτω στην φωτογραφία που τράβηξα όταν το έστειλε. Είναι τραγικά αυτά που έγραφε για ένα τόσο τίμιο παιδί και για ένα παιδί που αγάπησε την Μαύρη Θύελλα περισσότερο από πολλούς πρόσφατα παλαίμαχους Καλαματιανούς επιθετικούς ($$$) ! Για 5 λεπτά έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του Γκασούκα και τρελάθηκα, να έχεις ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσεις στα είκοσι σου και να υπάρχει κάποιος που να σου συμπεριφέρεται τόσο σκληρά και άδικα χωρίς να σε ξέρει και χωρίς να του έχεις δώσει κανένα δικαίωμα….

Η ομάδα, αλλά και οι άνθρωποι που πιάνει αυτός στο στόμα του δεν μπορούν να ασχολούνται άλλο με αυτόν τον άνθρωπο αλλά τι να το κάνεις που αυτός προκειμένου να ικανοποιήσει τις αrrωστηmένες ορέξεις του, καθημερινά προκαλεί μπας και νταβραντώσει κανέναν και τον κάνει να ξεθυmάνει επάνω του…

Δεν με αξιώνει ο θεός να τον πετύχω στο ταξί!!! Μόνο αυτό θέλω, θέλω πολύ να μου πει τα προβλήματα του και μέσω του διαλόγου να τον κάνω καλά…ο καλύτερος ψυχολόγος είμαι μάγκες! Αν δεν μπορέσω να τον κάνω καλά, θα του γνωρίσω ένα φίλο βοσκό από την ορεινή Αρκαδία που τον έχει μεγαλωμένο με λάχανα και άρμη, αυτός θα του ικανοποιήσει όλες τις ορέξεις να ηρεμίσει ο άνθρωπος….θα βρει την υγειά του στα σίγουρα.

Θα επιστρέψω με άλλα πολλά….κάνει ζέστη όμως πολύ, έχουν πέσει και οι τουρίστες και χάνομαι μαγκάκια μου…. θα τα πούμε….