Ο παιχταράς Γιάννης Τσόπελας έχει 100 κιλά αρ@@@@α. Βγαίνει και ξεμπροστιάζει και αυτός το sporstonoτo

0
930

«Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από την Καλαμάτα», αυτό τονίζει σε δηλώσεις του, στο taklin.gr, ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσόπελας, απαντώντας έτσι σε δημοσίευμα του sportstonoto.gr, ότι έχει κλείσει στην Μαύρη Θύελλα.

Συγκεκριμένα, μας αναφέρει τα εξής: «Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον από την Καλαμάτα. Ο άνθρωπος που έχει γράψει το ρεπορτάζ δεν έχει πετύχει τίποτα σχετικά με εμένα, ούτε καν ηλικία, προηγούμενες ομάδες κτλ.

Με αυτό τον τρόπο θεωρώ πως θέλει να προλάβει καταστάσεις (αν αυτές υπάρξουν) και θέλει να δείξει ότι γνωρίζει πράγματα πριν αυτά γίνουν. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πάλι για τέτοια θέματα αλλά ήθελα να τοποθετηθώ για να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά».

Τέλος, σημειώνει τα εξής: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνίες από την στιγμή που δεν έχουν οργανωθεί ακόμα οι ομάδες, δεν έχουν πάει προπονητές και δεν έχουν γίνει διοικητικά συμβούλια».

Μπορεί κάποιους να τους φτύνει όλη η Ελλάδα και να νομίζουνε πως βρέχει, μπορεί να είναι αρκετά »ευλύγιστοι» και να παίρνουν κωλοτούμπες καλύτερα και από την Νάντια Κομανέτσι, αλλά δεν μπορούν να πουν ποτέ ότι δεν τους εκθέτουμε εδώ και καιρό για να ξέρει ο κόσμος τι γίνετε.

Μάλλον ο »ευλύγιστος» δημοσιογράφος παίζει σε ρουλέτα τα ονόματα ποδοσφαιριστών και γράφει καμιά δεκαριά την ημέρα…. Εεε του που@@τι, θα πιάσει κανα δυό – τρία να ουρλιάζει για »επιβεβαίωση» μετά.