Ο Σταύρος Τσουλάκος στην Ρόδο για (κανονικός;) ποδοσφαιριστής.

0
2283

Όχι, δεν είναι αστείο, ο Τσουλάκος μετά από την φοβερή χρονιά που έκανε με τον Πάμισο Μεσσήνης, θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται παίζοντας την νέα χρονιά με την ομάδα της Ρόδου στην Α’ τοπική (πάλι).

Ένας από τους πιο αργούς ποδοσφαιριστές που έχει »γεννήσει» το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο αλλά με φοβερή αντίληψη του γκολ και της τελικής πάσας, θα ξενιτευτεί για να βγάλει το δύσκολο αυτό μεροκάματο.

Η παρουσία του στον Πάμισο, (αν εξαιρέσει κανείς τα 15+ λάθη που έκανε σε κάθε παιχνίδι και τις 10+ επιθέσεις που »χάλαγε» λόγο της καθυστέρησης του να μεταβιβάσει την μπάλα από το αριστερό στο δεξί και από εκεί σε συμπαίκτη του) ήταν θετική. Πανηγύριζε με σπουδαίο τρόπο τα γκολ των συμπαικτών του, έβγαινε αλλαγή ή πέρναγε πάντα στον αγωνιστικό χώρο με δεμένα κανονικά τα κορδόνια των παπουτσιών του και φορώντας την φανέλα μέσα από το σορτσάκι όπως επιτρέπει ο κανονισμός.

(Με τον Πάμισο γιατί δεν ανανέωσε;)

Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι φανερά αδικημένος από την αρχή της καριέρας του, τότε που μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στις σπουδές του »πυρηνικού φυσικού κβαντικής τεχνολογίας;» και του »ποδοσφαίρου» και αυτός επέλεξε το δεύτερο, δυστυχώς τον κέρδισε η μπάλα και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα έχασε αυτόν τον σπουδαίο νέο!

Στην δύση λοιπόν της καριέρας του, ο Τσουλάκος διάλεξε την μακρινή Ρόδο για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα και να επιστρέψει κάνοντας παρέα με τους υπόλοιπους παλαίμαχους της Μεσσηνίας, να αφηγείται και αυτός με την σειρά του ιστορίες για τότε που έπαιζε στην »ταδε» κατηγορία και σκόραρε (;;;) το »τάδε» γκολ πίνοντας καφέ γνωστής άγευστης μάρκας με το ζόρι.

Εμείς από το Paratasi.gr να του ευχηθούμε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία με πολλά γκολ.

 

*Οι φώτος είναι από το γνωστό σε όλους ποδοβόλεϊ που κάθε χρόνο (όπως και φέτος) διοργανώνετε στην παραλία της Καλαμάτας.