Ολυμπιακός: Τραβάει το σχοινί για τους τελικούς! Ξένοι διαιτητές ή διακοπή

0
234

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ζήτησαν μόνο την παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην ΕΟΚ, στην επιστολή που του έστειλαν. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησαν  αναβολή των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό ή να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με τους «πράσινους» με ξένους διαιτητές, όπως έγινε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού επιθυμούν να εξεταστεί η αναβολή των τελικών μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τους τόνους να έχουν ανέβει από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ λίγες μέρες πριν την έναρξη των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί ότι η «πράσινη» πλευρά δεν έχει πάρει θέση στο ζήτημα, προτιμώντας να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρακολουθούν, βέβαια, τις ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ έχει φτάσει στα άκρα και μένει να φανεί ποια θα είναι τα επόμενα επεισόδια αυτής της διαμάχης.