Παγκόσμια πατέντα θέλει να κατοχυρώσει Μεσσηνιακό site!

0
517

Mετά από τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες κατακρεούργησης της Αλήθειας σε οποιοδήποτε θέμα και για οποιοδήποτε λόγο, οι υπεύθυνοι Μεσσηνιακού site (αθλητικού-σατιρικού περιεχομένου), αποφάσισαν να ανοίξουν πόλεμο σε όποιο ποδοσφαιρικό σωματείο παρουσιάζει τον προπονητή του με μία απλή … συνέντευξη τύπου.

Η σελίδα αυτή αναφέρει ρητά ότι πρέπει σε κάθε παρουσίαση προπονητή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αντί όπως γίνετε παγκόσμια να μιλάει ο πρόεδρος της ομάδας και ο προπονητής, να μιλάνε και ο Δήμαρχος, οι παλαίμαχοι, οι οπαδοί, οι πρώην προέδροι και πολλοί άλλοι.

Στο πλάνο που κατάθεσε επίσημα η σελίδα στο »Υπουργείο αθλητισμού και θρησκευμάτων», ζητάει να υπάρχει και μπουφές με πλήρες μενού (φαγητό – γουρνοπούλα – ποτό) στην αίθουσα της παρουσίασης και να γίνετε πάντα ειδική μνεία στους υπερασπιστές του gay parade αλλά και των φιλοζωικών οργανώσεων που δρουν στην εκάστοτε περιοχή.

Στο δεύτερο σκέλος του πλάνου, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ορχήστρα που ο τραγουδιστής θα σιγοτραγουδά καθ’ όλη την διάρκεια των ομιλιών και κατ’ επανάληψη το »we are the champions» από τους scorpions. Επίσης να υπάρχει απουσιολόγος στην κεντρική είσοδο της αίθουσας και όποιος προσπαθεί να βγεί κατα την διάρκεια της παρουσίασης, θα πρέπει να δηλώνει τον λόγο της αποχώρησης του εγγράφως υπογράφοντας αίτηση του νόμου 105 που αυτή θα δίνετε μετά στα media για να την κανιβαλίσουν.

*** Σχόλιο Ταξιτζή: Καλό είναι οι παλαίμαχοι και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι, να μην ετοιμάζονται για το μικρόφωνο, γιατι οι πληροφορίες μου λένε ότι το υπουργείο δεν θα εξετάσει καθόλου το πλάνο του εν λόγο site και θα μας αφήσει να βλέπουμε συνέχεια βαρετές συνεντεύξεις τύπου χωρίς ξεκατινιάσματα και άλλα τέτοια καλούδια…